Tweets

Onze Partners

3cx
avg
backupassist
logo-dehosting-leverancier
microsoft_partner
replacedirect
signet
teamviewer
technische_uni
terra
wefact
wortmann

Onze Referenties

autoroute
bam_infra
bouwend_nederland
dehaan
fcdb
gemeente_heusden
kw1c
loco_enzo
marclammers
rolco
scherper
trifort
Computerhulp

Loopt uw computer vast of is deze traag geworden, heeft u problemen met uw internetverbinding, een virus of andere ongewenste malware? Neem dan contact met ons op om uw thuisnetwerk weer in orde te laten maken, onze gediplomeerde medewerkers staan graag voor u klaar.

U kunt bij ons terecht voor al uw computervragen, of het nu gaat over een draadloos netwerk, het maken van een back-up of het opschonen van uw pc. K2B-Media is er om al deze ICT-problemen uit handen te nemen.

Door onze flexibele houding en ruime openingstijden is er vaak op korte termijn tijd in te plannen om bij u thuis langs te komen voor het oplossen van uw computerproblemen.

Hulp op afstand
Tevens is het mogelijk dat K2B-media uw computer, laptop of server op afstand overneemt en uw storing op afstand oplost. Deze verbinding wordt gerealiseerd op basis van de gecertificeerde beveiligingen; Rijndael AES 256bits, VeriSign, McAfee en TRUSTe Certified Privacy. Deze service kan door zowel particulieren als het MKB door heel Nederland gebruikt worden.

 
Systeembeheer

Binnen uw bedrijf of organisatie is het van groot belang dat automatisering een solide basis vormt voor het bedienen van uw bedrijfsprocessen. Het is dan ook noodzakelijk dat uw bedrijfsnetwerk optimaal presteert i.c.m. een goede beveiliging tegen malware aanvallen.

K2B-Media inventariseert de wensen en eisen van de klant, waarna we een passend nieuw netwerk, of benodigde aanpassingen/verbeteringen op papier zullen uitwerken. In overleg met de klant zullen we vervolgens de aanbevelingen bespreken en beslissen over de beoogde aanpassingen.

Dankzij de opgebouwde expertise en de diversiteit aan praktijk casussen van ons netwerkbeheer, treft u in K2B-Media een betrouwbare partij voor een duurzame en betrouwbare samenwerking. Sinds de oprichting van K2B-Media in 2005 begeleiden we diverse bedrijven, veelal uit het MKB segment met hun behoeften qua systeembeheer.

In geval van werkzaamheden waarbij een eindgebruiker hinder zal ondervinden, zullen we in overleg met de klant het onderhoud plannen. Dankzij onze flexibiliteit zullen we deze werkzaamheden in de avond/nacht of weekend uitvoeren.

Voor het waarborgen van de continuïteit hebben we ons met diverse partijen weten te binden middels officiële partnerprogramma’s. Dit biedt voordelen zoals direct partner support, testomgevingen/testsystemen en garanties. Voorbeelden van partner partijen van K2B-Media zijn:

  • Microsoft
  • AVG antivirus
  • Backup assist
  • 3CX
  • Signet
  • Terra Computers
  • De Hosting Leverancier

Naast een serveromgeving op uw bedrijfslocatie is het ook mogelijk om uw servers onder te brengen binnen de datacenteromgeving van De Hosting Leverancier. Een groot voordeel hierbij is de high availability, die dankzij de compleet redundante opzet van het netwerk wordt gerealiseerd. Daarnaast is netwerktoegang altijd op optimale snelheid door de diverse directe verbindingen met  verschillende internetknooppunten in Amsterdam.

 
Website en applicaties

K2B-Media ontwerpt, ontwikkelt en beheert websites en applicaties op maat. In de jarenlange ervaring hebben inmiddels we een breed en divers portfolio weten op te bouwen en gaan we graag de uitdaging aan om ook úw wensen te vertalen naar een professioneel hoogwaardig en representatief product.

Vandaag de dag is het praktisch noodzakelijk om uw activiteiten te presenteren op de digitale snelweg. Of het nu gaat om een informatieve website, een complete webshop of maatwerk applicatie.

In de afgelopen jaren hebben we ruimschoots ervaring opgedaan en als geen ander ondervonden, hoe de techniek een vlucht heeft genomen. De trends van de afgelopen jaren zijn natuurlijk zoekmachine-optimalisatie (SEO) en sociale media (koppeling met websites als Twitter, Hyves, en Facebook).

Inmiddels hebben we een breed scala aan opdrachten opgeleverd. De opdrachtgevers liepen daarbij uiteen van particulieren, ZZP'ers en non-profit partijen tot aan MKB en Overheidsinstanties.

Laat u ook inspireren door een kijkje te nemen in ons portfolio en/of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Onze mensen zullen samen met u de mogelijkheden bespreken voor de implementatie van een nieuw, of het bijwerken van een bestaand product.  

 
Vormgeving

Door een nuchtere kijk en slimme aanpak bent u bij K2B-Media aan het juiste adres voor het ontwikkelen van een uniek en vernieuwend ontwerp. Of het nu gaat om een nieuw logo, het aanpassen van een huisstijl of het ontwerpen van een folder. Onze grafische specialisten denken graag met u mee!