Tweets

Onze Partners

3cx
avg
backupassist
logo-dehosting-leverancier
microsoft_partner
replacedirect
signet
teamviewer
technische_uni
terra
wefact
wortmann

Onze Referenties

autoroute
bam_infra
bouwend_nederland
dehaan
fcdb
gemeente_heusden
kw1c
loco_enzo
marclammers
rolco
scherper
trifort
Computerhulp

Loopt uw computer vast of is deze traag geworden, heeft u problemen met uw internetverbinding, een virus of andere ongewenste malware? Neem dan contact met ons op om uw thuisnetwerk weer in orde te laten maken, onze gediplomeerde medewerkers staan graag voor u klaar.

U kunt bij ons terecht voor al uw computervragen, of het nu gaat over een draadloos netwerk, het maken van een back-up of het opschonen van uw pc. K2B-Media is er om al deze ICT problemen uit handen te nemen.

Door onze flexibele houding en ruime openingstijden is er vaak op korte termijn tijd in te plannen om bij u thuis langs te komen voor het oplossen van uw computer problemen.

Hulp op afstand
Tevens is het mogelijk dat K2B-media uw computer, laptop of server op afstand overneemt en uw storing op afstand oplost. Deze verbinding wordt gerealiseerd op basis van de gecertificeerde beveiligingen; Rijndael AES 256bits, VeriSign, McAfee en TRUSTe Certified Privacy. Deze service kan door zowel particulieren als het MKB door heel Nederland gebruikt worden.