Tweets

Onze Partners

3cx
avg
backupassist
logo-dehosting-leverancier
microsoft_partner
replacedirect
signet
teamviewer
technische_uni
terra
wefact
wortmann

Onze Referenties

autoroute
bam_infra
bouwend_nederland
dehaan
fcdb
gemeente_heusden
kw1c
loco_enzo
marclammers
rolco
scherper
trifort
Systeembeheer

Binnen uw bedrijf of organisatie is het van groot belang dat automatisering een solide basis vormt voor het bedienen van uw bedrijfsprocessen. Het is dan ook noodzakelijk dat uw bedrijfsnetwerk optimaal presteert i.c.m. een goede beveiliging tegen malware-aanvallen.

K2B-Media inventariseert de wensen en eisen van de klant, waarna we een passend nieuw netwerk, of benodigde aanpassingen/verbeteringen op papier zullen uitwerken. In overleg met de klant zullen we vervolgens de aanbevelingen bespreken en beslissen over de beoogde aanpassingen.

Dankzij de opgebouwde expertise en de diversiteit aan praktijk casussen van ons netwerkbeheer, treft u in K2B-Media een betrouwbare partij voor een duurzame en betrouwbare samenwerking. Sinds de oprichting van K2B-Media in 2005, begeleiden we diverse bedrijven, veelal uit het MKB segment met hun systeembeheer behoeften.

In geval van werkzaamheden waarbij een eindgebruiker hinder zal ondervinden, zullen we in overleg met de klant, het onderhoud plannen. Dankzij onze flexibiliteit zullen we deze werkzaamheden in de avond/nacht of weekend uitvoeren.

Voor het waarborgen van de continuïteit hebben we ons met diverse partijen weten te binden middels officiële partner programma’s. Dit biedt voordelen zoals direct partner support, testomgevingen/testsystemen en garanties. Voorbeelden van partner partijen van K2B-Media zijn;

  • Microsoft
  • AVG antivirus
  • Backup assist
  • 3CX
  • Signet
  • Terra Computers
  • De Hosting Leverancier

Naast een serveromgeving op uw bedrijfslocatie is het ook mogelijk om uw servers onder te brengen binnen de datacenter omgeving van De Hosting Leverancier. Een groot voordeel hierbij is de high availability, die de totale netwerk redundancy met zich meebrengt. Daarnaast is netwerk toegang altijd op optimale snelheid door de diverse directe verbindingen met  verschillende internet knooppunten in Amsterdam.