Tweets

Onze Partners

3cx
avg
backupassist
logo-dehosting-leverancier
microsoft_partner
replacedirect
signet
teamviewer
technische_uni
terra
wefact
wortmann

Onze Referenties

autoroute
bam_infra
bouwend_nederland
dehaan
fcdb
gemeente_heusden
kw1c
loco_enzo
marclammers
rolco
scherper
trifort
Website en applicaties

K2B-Media ontwerpt, ontwikkelt en beheert websites en applicaties op maat. In de jarenlange ervaring hebben we inmiddels een breed en divers portfolio weten op te bouwen en gaan we graag de uitdaging aan om ook úw wensen te vertalen naar een professioneel hoogwaardig en representatief product.

Vandaag de dag is het praktisch noodzakelijk om uw activiteiten te presenteren op de digitale snelweg. Of het nu gaat om een informatieve website, een complete web shop of maatwerk applicatie.

In de afgelopen jaren hebben we ruimschoots ervaring opgedaan en als geen ander ondervonden, hoe de techniek een vlucht heeft genomen. De trends van de afgelopen jaren zijn natuurlijk zoekmachine optimalisatie (SEO) en Social media (koppeling met websites als Twitter, Hyves, en facebook).

Inmiddels hebben we een breed scala aan opdrachten opgeleverd. De opdrachtgevers liepen daarbij uiteen van particulieren, ZZP-ers en non-profit partijen tot aan MKB en Overheidsinstanties.

Laat u ook inspireren door een kijkje te nemen in ons portfolio en/of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Onze mensen zullen samen met u de mogelijkheden bespreken voor de implementatie van een nieuw, of het bijwerken van een bestaand product.