Tweets

Onze Partners

3cx
avg
backupassist
logo-dehosting-leverancier
microsoft_partner
replacedirect
signet
teamviewer
technische_uni
terra
wefact
wortmann

Onze Referenties

autoroute
bam_infra
bouwend_nederland
dehaan
fcdb
gemeente_heusden
kw1c
loco_enzo
marclammers
rolco
scherper
trifort
Voorbereiding 10 jarig bestaan in volle gang
woensdag 13 mei 2015 09:53

In aanloop naar ons 10 jarig bestaan zijn wij al enige tijd druk met de voorbereidingen.

De exacte plannen zullen we binnenkort bekendmaken, wel kunnen we zeggen dat de maand juni in het teken zal staan van ons jubileum. We zullen onder andere een winactie hebben, een nieuw product lanceren en kortingsacties houden.

Meer info zal spoedig volgens via onze website en Twitter kanaal, tevens zullen onze bestaande klanten een mailing hierover thuis ontvangen.

 
Nieuw monitoring systeem in gebruik genomen
vrijdag 27 februari 2015 14:25

monitoringK2B-Media is continu bezig om de service te blijven verbeteren en hebben hiervoor dit keer een nieuw monitoring systeem geïnstalleerd. Tot heden hielden wij jullie servers en back-up apparatuur in de gaten via ons oude monitoring systeem.

Met de komst van de nieuwe software kunnen we veel gedetailleerdere informatie monitoren en veel meer verschillende apparaten, zoals;

 • Routers;
 • Modems;
 • Printers;
 • Switches
 • Accespoints.

Met de informatie uit de servers en back-up apparatuur hebben we in het verleden al veel storingen kunnen voorkomen en tijdig kunnen ingrijpen bij een dreigend probleem. Dit heeft dan ook geresulteerd in veel minder server en back-up gerelateerde storingen met alle gevolgen van dien.

Met de komst van de nieuwe software met uitgebreidere mogelijkheden zijn wij van mening dat we deze service verder kunnen verbeteren, door de router (de spil in het netwerk en verkeer met het internet) ook te gaan monitoren. Met deze uitbreiding kunnen we zaken als dataverkeer over de verschillende poorten, ongeautoriseerde aanvragen (hackaanvallen) en hardware gerelateerde info zoals geheugengebruik, CPU gebruik en temperaturen uitlezen.

We hebben in de planning, om tijdens uw periodieke onderhoud, ook de router en eventueel extra servers toe te voegen aan onze monitoring (dit conform de eerder gemaakte monitoring contracten), het kan zijn dat wij hier voor langs moeten komen, hiervoor zullen we natuurlijk een afspraak maken.

Heeft u hierover nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 
Aanpassen openingstijden
vrijdag 02 januari 2015 16:29

Wij hebben gemerkt dat we tussen 8.00 en 9.00 en 18.00 en 22.00 uur zelden gebeld worden daarom hebben we onze openingstijden aangepast. Wij zijn buiten de nieuwe openingstijden meestal wel aan het werk als u ons mailt is er een grote kans dat u wel reactie van ons krijgt. Voor klanten met een onderhoudscontract hebben we zoals voorheen ons storingsnnummer waarop wij 24/7 op te bereiken zijn. Heeft u geen onderhoudscontract zitten er kosten aan verbonden.

Werktijden (bezoek op afspraak):

Maandag: 09.00 – 18.00
Dinsdag: 09.00 – 18.00
Woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag:    09.00 – 18.00
Vrijdag: 09.00 – 18.00
Zaterdag: GESLOTEN
Zondag: GESLOTEN
 
Tarief update particuliere klanten
donderdag 01 januari 2015 16:28

Om de continuiteit en service van onze dienstverlening te kunnen blijven waarborgen, zijn wij genoodzaakt om onze tarieven voor de particuliere computerhulpt te verhogen. We voeren deze prijsupdate per 1-1-2015 voor onze nieuwe particulieren klanten door. Voor bestaande klanten zal de tariefwijziging pas op 1-7-2015 worden gehanteerd.

Het oude tarief was al sinds 2012 niet meer geïndexeerd, daarnaast is ondanks de BTW verhoging naar 21% op 1 oktober 2012 het tarief tot op heden ongewijzigd gebleven. We hopen dat u begrip heeft voor de noodzakelijke wijziging.

Het nieuwe particulieren tarief staat hieronder vermeld. 

Op locatie

Starttarief minimaal ½ uur (€27,50)
Uurtarief €55,00*

Beheer op afstand

Starttarief minimaal ½ uur (€27,50)
Uurtarief €55,00*

Vaste tarieven

K2B-Media biedt voor veelvoorkomende werkzaamheden standaard tarieven. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u vooraf wat u kunt verwachten.

Windows (her)installatie (excl. Maken back-up)** € 75,00 (excl. voorrijkosten en materiaal)
Opschonen computer (virus en spyware vrij maken) ** € 110,00 (excl. voorrijkosten en materiaal)

* Dit tarief betreft particulieren dienstverlening, bent u zakelijke klant, kijk dan onder systeembeheer.
** De herinstallatie zal op kantoor te Haarsteeg gebeuren.

 

Vaste tarieven op maat

Wenst u van andere werkzaamheden een vast tarief op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Tariefwijzigingen zijn onder voorbehoud.
Bij een opdracht gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

 
Update uw Synology
donderdag 23 oktober 2014 14:02

Door de populariteit van de Synology is het ook interessant geworden voor hackers, welke een aantal lekken ontdekt hebben. Synology werkt hard aan om deze lekken te dichten en updates uit te brengen om dit op te lossen. Hackers misbruiken de lekken om een wachtwoord in te stellen op de Synology en u geld vragen om dit op te lossen. Dit kan tot honderden euro's oplopen. Ook hebben ze de mogelijkheid om alles van de Synology af te halen zodat u alles kwijt bent. Dit is dus een groot probleem die ook door veel mensen onderschat wordt.

Wat dient er te gebeuren? De DSM (software op de Synology) zal geupdate moeten worden naar de laatste versie. Sommige Synology's zijn te oud en zullen vervangen moeten worden. Wij raden u aan dit zo snel mogelijk te doen. Ook zal er gekeken moeten worden in de router of er poorten open staan die dicht kunnen aangezien de nieuwe DSM anders werkt.

Mocht u dit zelf niet willen of kunnen dan zouden wij dit voor u kunnen doen. Neem hiervoor contact met ons op.

 
WvB Advocaten voorzien van totaaloplossing
donderdag 24 juli 2014 13:46

Op 1 juli 2014 heeft Willems en van Bladel advocaten in Den Bosch haar deuren geopend. K2B-Media heeft naast de IT infrastructuur, computers en VoIP telefonie ook zorg gedragen voor de lancering van een overzichtelijk en zakelijke website.

U kunt bij WvB Advocaten terecht voor juridische ondersteuning op het gebied van de volgende rechtsgebieden;

 • Personen- en familierecht
 • Aansprakelijkheidsrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Huurrecht
 • Arbeidsrecht
 • Bestuursrecht
 • Strafrecht

We wensen mr. R.P.V.W. Willems en mr. J.C.M. van Bladel veel succes bij het opstarten runnen van het advocatenkantoor WvB Advocaten.

 
TOPdesk migratie naar versie 5.3 SaaS
donderdag 13 maart 2014 16:54

TOPDESK-500x180Op 12-3 zijn we een hele dag druk geweest samen met een consultant van TOPdesk om onze, inmiddels verouderde omgeving van TOPdesk, te migreren naar de meest recente versie.

K2B-Media gebruikt TOPdesk om storingen en verzoeken op een ITIL gebaseerde wijze af te handelen. Daarnaast biedt TOPdesk de mogelijkheid om alle software en hardware van onze klanten te documenteren zodat deze zaken ten alle tijden voorhanden zijn.

We zijn bij deze migratie overgestapt van een eigen cloudserver, naar een SaaS oplossing, binnen de server omgeving van TOPdesk zelf.

TOPdesk is een internationale en innovatieve onderneming op het gebied van service management software en consultancy. Als marktleider bieden zij bewezen kwaliteit en geven ze vorm aan de dienstverlening van de toekomst. Op het gebied van service management software is TOPdesk een top 5-speler, waarbij ruim 4000 organisaties vertrouwd gebruik maken van TOPdesk.

Dankzij deze migratie kan K2B-Media ook in de toekomst vertrouwd gebruik blijven maken van TOPdesk software voor het beheren van incidenten en het documenteren van objecten.

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 1 van 10