Voorbereiding 10 jarig bestaan in volle gang

In aanloop naar ons 10 jarig bestaan zijn wij al enige tijd druk met de voorbereidingen. De exacte plannen zullen we binnenkort bekendmaken, wel kunn...

13 mei 2015

Lees meer

Nieuw monitoring systeem in gebruik genomen

K2B-Media is continu bezig om de service te blijven verbeteren en hebben hiervoor dit keer een nieuw monitoring systeem geĆÆnstalleerd. Tot heden hield...

27 feb 2015

Lees meer

Aanpassen openingstijden

Wij hebben gemerkt dat we tussen 8.00 en 9.00 en 18.00 en 22.00 uur zelden gebeld worden daarom hebben we onze openingstijden aangepast. Wij zijn buit...

02 jan 2015

Lees meer

Tweets

Onze Partners

3cx
avg
backupassist
logo-dehosting-leverancier
microsoft_partner
replacedirect
signet
teamviewer
technische_uni
terra
wefact
wortmann

Onze Referenties

autoroute
bam_infra
bouwend_nederland
dehaan
fcdb
gemeente_heusden
kw1c
loco_enzo
marclammers
rolco
scherper
trifort
Webshops

In 2009 presenteerde het CBS een rapport waaruit bleek dat bijna driekwart van de internetgebruikers in Nederland online aankopen doet, een grote groep potentiƫle klanten dus.

Het gebruik van een webshop biedt ook nog de volgende voordelen:

Internet als (extra) verkoopkanaal
Verkoopt u producten en wilt u een extra verkoopkanaal aanboren? Of bent u van plan om een eigen winkel te beginnen? Dan is het internet bij uitstek een mogelijkheid om uw producten aan de man te brengen. K2B-Media verzorgt complete webshops, waarmee u uw producten aanbiedt aan een miljoenenpubliek.

Geringe operationele kosten
Door het gebruik van een webshop, kunt u uw klanten een volwaardige shopervaring bieden terwijl de operationele kosten zeer gering blijven. De geringe kosten worden gerealiseerd doordat veel handelingen standaard geautomatiseerd worden, te denken valt aan de afhandeling van betalingen, voorraadbeheer of eenvoudige communicatie met uw klanten. Daarnaast hoeft uw winkel niet gevestigd te zijn in een duur winkelpand.

Uitgebreid assortiment
Met een webshop is het eenvoudiger om veel producten aan te bieden omdat niet elk product op voorraad hoeft te zijn. Er kan gewerkt worden met partners die direct of indirect de producten aan uw klanten leveren.

Automatische statistieken
Uw webshop software houdt automatisch statistieken bij over de verkopen in uw winkel. Daarnaast kan bijvoorbeeld een applicatie als Google Analytics er voor zorgen dat ook uw bezoekers volledig in kaart gebracht worden. Deze informatie wordt automatisch bijgehouden en biedt u een belangrijke bron van informatie.

24 uur per dag open
Uw klanten kunnen dag en nacht bij u terecht voor het doen van aankopen. Omdat alle processen zijn geautomatiseerd kunnen uw klanten te allen tijde een product uitzoeken, gegevens achterlaten en betaling in orde maken.