Voorbereiding 10 jarig bestaan in volle gang

In aanloop naar ons 10 jarig bestaan zijn wij al enige tijd druk met de voorbereidingen. De exacte plannen zullen we binnenkort bekendmaken, wel kunn...

13 mei 2015

Lees meer

Nieuw monitoring systeem in gebruik genomen

K2B-Media is continu bezig om de service te blijven verbeteren en hebben hiervoor dit keer een nieuw monitoring systeem geïnstalleerd. Tot heden hield...

27 feb 2015

Lees meer

Aanpassen openingstijden

Wij hebben gemerkt dat we tussen 8.00 en 9.00 en 18.00 en 22.00 uur zelden gebeld worden daarom hebben we onze openingstijden aangepast. Wij zijn buit...

02 jan 2015

Lees meer

Tweets

Onze Partners

3cx
avg
backupassist
logo-dehosting-leverancier
microsoft_partner
replacedirect
signet
teamviewer
technische_uni
terra
wefact
wortmann

Onze Referenties

autoroute
bam_infra
bouwend_nederland
dehaan
fcdb
gemeente_heusden
kw1c
loco_enzo
marclammers
rolco
scherper
trifort
Websites

Tegenwoordig kan uw bedrijf of organisatie niet meer zonder een website, het is het digitale visitekaartje van uw bedrijf. De acceptatie van het internet als primaire informatievoorziening maken het hebben van een website bijna tot een vanzelfsprekendheid. Een website is daarbij vanwege het dynamische karakter een ideaal kanaal om te communiceren met uw relaties.

Altijd beschikbaar zijn voor uw klanten
Uw relaties kunnen te allen tijde uw website bezoeken om hun gewenste informatie te vinden.

Versterk uw identiteit met een website
Het is belangrijk dat uw klanten u herkennen, een website is vandaag de dag een belangrijk verlengstuk van uw huisstijl. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om u of uw organisatie op uiterst persoonlijke wijze te presenteren aan het miljoenenpubliek die het internet biedt.

Onderhoud uw website zelf
In veel gevallen levert K2B-Media een website welke voorzien is van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS). Voor uw bezoekers oogt de website zoals elke andere pagina op het internet. Echter kunt u geheel zelfstandig op een afgesloten beheeromgeving inloggen om aanpassingen op uw website door te voeren. Dit maakt het mogelijk om 24 uur per dag en 7 dagen per week uw website te kunnen onderhouden.

Interactie met uw bezoekers
Geef uw bezoekers de mogelijkheid tot het achterlaten van een bericht, laat ze automatisch een offerte opvragen of bied de mogelijk tot het delen van uw infomatie op sociale media. Dit zijn een aantal voorbeelden van functionaliteiten die kunnen worden gerealiseerd. Interactieve functies verbeteren de communicatiemogelijkheden en verlagen de drempel om juist met ├║ contact te leggen.

Internet als verkoopkanaal
Verkoopt u producten en wilt u een extra verkoopkanaal aanboren? Of bent u van plan om een eigen winkel te beginnen? Dan is het internet bij uitstek een mogelijkheid om uw producten aan de man te brengen. K2B-Media verzorgt complete webshops, waarmee u uw producten aanbied aan een miljoenenpubliek. In 2009 meldde het CBS dat bijna driekwart van Nederlandse internetgebruikers aankopen doet via de computer.